How Do You Know If Your Business Is Direct Marketing?

vriendengroep foto op het feest - photobooth stockfoto's en -beelden

We zijn officieel verhuisd naar een nieuwe club die onze teamleden optimaal kan voorzien van hun talenten! Laten we eens ontdekken welke talenten deze fijne burgers bezitten!

Tijdens actieve club-Boarder werden we allemaal gevraagd om een ​​workshop van 5 minuten te volgen over het eigendom van een bedrijf. Het was verplicht, zoals je zou verwachten, om een ​​businessmodel in een bepaalde stijl tot leven te brengen. Maar na een of twee minuten na de workshop van een uur drong het tot ons door dat het bedrijfsmodel dat we hadden opgesteld niet echt een getrouw beeld schetste van onze nieuwe onderneming.

Mensen in de werkplaats keken de kamer rond en er waren meer mensen dan we ooit hadden gedroomd en de groep werd steeds groter. Hoewel we misschien in een kleine ruimte van 1,5 kamer waren opgesteld, liepen er mensen rond met gidsen, verkopers, visionairs en wat niet.

Enkele van de misvattingen die ik tegenkwam in deze korte workshop/lexaport-workshop waren:

PeoplePusherhet proces door middel van een verkooppraatje. We zouden het spel uitleggen en waarom het werkt, maar nooit aan een verkooppraatje! Hoe u fractionele markten kunt gebruiken om uw waarde op te drijven, zodat gebruikers van Drilling direct kunnen kopen. We hadden directe dagelijkse advertentieverkoop Succesverhalen en de community "gives-a-like" en een van ons.

We kregen te horen dat we advertenties zouden moeten gebruiken om ons bedrijf te introduceren en een vergelijkbaar bedrag aan "$$" te ontvangen. Wat ik graag zou willen weten, is of de dagelijkse succesverhalen over advertentieverkopen ooit zijn behaald. Belt een prospect ooit terug? Gaan de oproepen ooit naar een voicemail of een bedrijfsnummer? Waarom kunnen ze me niet gewoon rechtstreeks bellen?

Ik weet dat je het kan! Je hebt mijn adres! Ik ben beschikbaar voor interviews bij Coordinated Retail Group (http://www.coordinatedroustabout.co.uk). Ik ben flexibel in mijn eisen en ben ook bereid te verhuizen.

Ik heb gezien dat je adviseurs hebt die gespecialiseerd zijn in Direct Marketing. Waarom vermeldt u uw financiële managers, pakketontwerpers, verkopers, accountmanagers en marketingmanagers niet? Noteer deze in omgekeerde chronologische volgorde.

Ten slotte geven veel Direct Marketing Bedrijven u 50% meer commissies en soms 100% of zelfs 200% als consultant die in het bedrijf blijft. Hoe werkt dit? Als u dagelijks, week in, week uit werkt en een inkomen genereert van bijvoorbeeld £ 100 per dag x 20 installaties, dan rollen de commissies van 50% af naar een vergoeding van £ 50 x 20 x 100 = £ 200 netto commissie. En indien maandelijks, zeg £1.000 netto commissie. Op de lange termijn is dat een winst van £ 200 netto, dus ik zou denken dat dat best goed is.

Als ik meteen voor een ander bedrijf zou gaan werken, zonder eerst voor mezelf te hebben gewerkt, en gevoel zou krijgen voor de Direct Marketing-markt, denk ik dat mijn eerste aanbod er ongeveer zo uit zou zien:

Lever elke keer hoge kwaliteit en resultaten voor een prijs die mijn laatste salaris van £ 5.000 voor de eerste 12 maanden overschrijdt.

However, I think that high quality, results, every time, for a price that will exceed my last £5,000 salary for the first 12 months is achievable.

I made my initial proposal on the 3rd of June, and sent a further proposal on the 26th of June, getting several responses from companies, and several more on the 30th of July. Although my initial proposal was turned down, my additional proposal was accepted and submitted on the 1st of August.

I have now worked on my additional proposal for over 2 months and it is now submitted to and seriously considered by various Direct Marketing Companies.

This is how you can do it:

Attention Marketing Executive:

pleased to announce that I have finally completed my proposal for Co-operative Education Management. I enjoyed many of the discussions and Agencies were also very impressed with the package IWorking order, I therefore believe that a paid placement would be most Effective and I look forward to hearing from you in the upcoming weeks.

Yours sincerely,

Signature

siphey beneners

Ik weet niets over de Business Development Manager, maar een basiskennis van het product krijgen en een goed begrip hebben van hoe het werkt, en daarom echt inzicht en koopkracht hebben, is de sleutel tot het krijgen van een baan als deze. Als je niet ingaat op de hype van een werktitel, hoe leg je dan uit dat je met de nieuwste technologie werkt, uitgebreide marketingervaring hebt en een toegewijd team van mensen die hun Cossession hebben geproduceerd? Meer dan twintig jaar marketing? Het is gewoon niet duidelijk!

Het is echter duidelijk dat er sprake is van een tweerichtingsproces:

1. Je kunt ofwel een reguliere stage lopen bij een advocatenkantoor, wat 3 – 6 – 12 maanden duurt2.