Een carrière in de fotografie

Selectieve Focus Fotografie Van Vrouw Met Dslr Camera

Als u in tijdschriften of vakbladen kijkt, wordt er bijna altijd een prijs uitgereikt voor de beste fotograaf. Het is tegenwoordig een zeer concurrerende business aan het worden. Niet alleen zijn er nu meer mensen die foto's maken, een goed opgeleide en toegewijde professional kan ook een zeer hoge prijs vragen.

Ik heb van jongs af aan altijd belangstelling gehad voor fotografie. Mijn vader, die nu 80 jaar oud is, nam op zijn reizen heel wat fototijdschriften mee en had een aantal foto's uit de klassieke tijd bij zich. Ik had altijd erg met hem te doen, hij was 's avonds altijd aan het werk en in het weekend was hij thuis om de stranden vanhawaii tot in de perfectie te fotograferen. Ik zeg bijna alles was perfect totdat ik het voor mezelf begon te doen.

Ik ben nu in het vierde jaar dat ik voor mezelf werk en ik kan niet gelukkiger zijn met wat ik doe. Ik doe wat ik graag doe en heb de tijd van mijn leven. Ik hou gewoon van de vrijheid en het feit dat ik mijn eigen baas ben. Ik werk voor mezelf en niemand vertelt me wat ik moet doen.

Het was geweldig voor mij om te zien hoe mijn zoon, de tekenaar, zijn computer op de juiste manier leerde gebruiken en hoe hij zijn hand kon uitsteken om de hemel aan te raken. Zoals de meeste vaders ben ik een manueel behendig persoon. Drafter is een levenslange leerling en ik geniet met volle teugen van zijn gezelschap.

De fotografie business is gewoon dat, een business. Het is geen snel rijk worden regeling zoals al die marketing baantjes op TV. Als het je passie is om fotograaf te zijn, moet je het als een business beschouwen.

Als je eenmaal een tijdje een goede fotograaf bent geweest in je omgeving, is het tijd om je voeten nat te maken in de "echte wereld". De meeste fotografen zullen je vertellen dat de beste manier om goed geld te verdienen is door studentmodellen in te huren. Dit is het begin van je fotografiecarrière.

Houd alle modellen bij waarmee je de vorige projecten hebt gegenereerd. Vergeet niet dat je fotografiecarrière pas kan beginnen als je een paar originele foto's hebt verkocht. Ofwel moet je een verzekering kopen en je shoot vernieuwen tot je de juiste portfolio's hebt, ofwel verkoop je enkele van je foto's aan tijdschriften om je problemen te beginnen kopen.

De aankoop van een breed scala aan fotografische apparatuur is ook een zeer belangrijke stap in uw fotografieplan. Let op het belang van afstandsmeters, formaatdragers, flitsers en compacts. De verlichtingsapparatuur zal u toelaten om op verschillende niveaus van lichtheid te fotograferen en zal de kleuren van de beelden corrigeren nadat de shoot is voltooid. Speedlights worden gebruikt om de achtergrond "lichter" te maken zodat de fotograaf zijn of haar foto kan componeren. compacts worden gebruikt om een foto te maken die een kort gevoel van beweging geeft.

Het begin van mijn fotografieplan was hetzelfde als dat van vele anderen; naar de universiteit gaan en een graad in fotojournalistiek behalen. Deze beslissing werd sterk beïnvloed door de maatschappelijke opvattingen van die tijd. De waarde van onderwijs was toen niet of nauwelijks van belang. Het waren vooral de werkgevers die mijn opleidingskeuzes beïnvloedden. Ik had mijn hele leven nooit belangstelling gehad voor universiteiten. Mijn manager op de marketingafdeling had het er echter over hoe belangrijk het was om een opleiding te volgen. Ik was jong en enthousiast en ging akkoord.

Ik ging op zoek naar een baan die me uit het dak van mijn ouders zou helpen. Ik was vastbesloten om hard te werken en uit de problemen te blijven. Mijn plan was om hard te werken en veel geld te verdienen. Als ik zou slagen, zou ik een feest geven! Mijn vader zou zo trots zijn. Door de week verkleedde ik me als model in de blauwe Grolieries van het plaatselijke warenhuis. Het grootste deel van de week liep ik rond en vroeg advies aan klanten over hoe ik model kon zijn. Ik ging zelfs naar de wervingsbureaus voor hulp. Het deed me deugd te voelen dat mijn inspanningen op prijs werden gesteld. Trouwfotograaf Spijkenisse

Een grote fout die ik in het begin van mijn loopbaan heb gemaakt, was dat ik geen beroep heb gedaan op een loopbaancentrum. Ik had het zo druk dat ik geen tijd had om naar college te gaan. Ik heb mijn interesse in een carrière pas kenbaar gemaakt toen ik al een tijdje in de sector werkte. Ik wist niet dat het een optie was. De wervingsbureaus die ik gebruikte, hadden alleen informatie over de modellenindustrie. Dat was het enige wat ze te horen kregen.

Ik legde samen met andere miljoenen modemodellen de leerschool af voor een betere toekomst. Het was er slecht aan toe na de snelle neergang na de crash. Modellenwerk is een carrière voor de toekomst. Het is een harde business en er moet vaak hard gewerkt worden. Ik heb nog steeds goed contact met veel van de meisjes uit mijn vroegere dagen. Ze hebben het tegenwoordig allemaal druk met modellenwerk en zijn zo genadig om een praatje met me te kunnen maken.

Ik heb ook veel techn Si leren kennen die me graag mochten en heel vriendelijk waren voor mijn onwetendheid. Het werk heeft ook geholpen mijn horizon te verbreden en ik kan niet genoeg zeggen hoezeer ik er profijt van heb gehad.